Nejnovější recenze ze sekce Terária
Tento produkt je cenově dobrý,ale kvalita trochu pokulhává a to tím,že je v zavírání teraria malá mezera kudy moje strašilky utekly.
- Bez chyby
- Jedno z mala terarii s orientaci na vysku
- Prizniva cena s ohledem na velikost
- I pres reklamu na webu ze pri nakupu nad 1000kc doprava zdarma, se doprava za terarium plati.
relativně křehké, jinak dostačující pro naše potřeby
- kvalita
- balení
- nemožnost upevnění osvětlení navrch produktu
- terárko mi přišlo prasklé a špinavé od hlíny a polité alkoholem
a nebyli v něm ty větvičky jako na obrázku
máme na malé achatiny, nám stačí
Pěkné, dobré zpracování.
- Vynikající na chov pakobylek, strašilek a listnatek. Dobře se čistí, dobře se s broukama manipuluje.
- Ocenila bych kromě vrchního větrání ještě nějaká "poklop", aby byla možnost větrání ponechat, nebo uzavřít. Prostě větrání je až moc, těžko se vytváří trvale větší vlhkost vzduchu.
Je super a velikost na hmyz ideální.
Jsem moc spokojená
- Hezky zabroušené hrany
- dvířka krásně zajíždí do krajových lišt
- dvířka jdou lehce vyndat pro snadnější úklid teraria
- větrací mřížka je dostatečně široká
hezké provedení
rozumná cena
snadná manipulace
- Skvělé provedení
- Spoustu věcí od exo terra
- Doplňky
- Žárovky
- Dekorace
- Cena trošku vyšší
Terárium jsem si vybral pro jeho super detaily. První terárium jsem si vyráběl a teď jsem nechtěl se zdržovat a řešit věci. Tohle je super varianta jak rychle a skvěle udělat pro svého mazlíčka zázemí. Hodně produktů prodává exo terra do terárií. Myslím, že je to skvělá nabídka produktů a myslím, že jsem si vybral správně. Doporučuji se na firmu zaměřit a zeptat se u odborníku v obchodech.
- výběr a kvalita
spokojen
- Hezký vzhled, kvaliní provedení.
- Větší tepelné ztráty než dřevéné terárium.
Doporučuji.
- rozmery
- vzhled
- chtelo by to nejaky uchyt
doporucuji, pokud vam nevadi, ze to nemate jak chytnout :)))
- Pěkné a kvalitní provedení
Terárium doporučuji, mám již třetí a i ty předešlé jsou stále v pořádku.
- Velikost, provedení..
Pro naší malou želvu úplně optimální. Zabírá málo místa a želvička je max. spokojená. Věřím, že dva tři roky jí vydrží, než bude malé.
Hodí se jak pro suchozemskou tak vodní želvu. Suchozemská má aspon 2 patra :)
Zobrazuji 261 - 280 ze 430 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...22 Další »