Nejnovější recenze ze sekce Terária
- Větrání
- Zadní stěna
- Prostory pro vedení kabelů
- Špatně se čistí dno
- Hmyz může zalézt za zadní stěnu
Terárium pro malé ještěrky jako dělané. Pozadí je z polyesteru, které se hodí pro upevnění různých větví a uvítají ještěři, kteří rádi šplhají. Z vrchu je pozadí obehnáno plastovým krytem s prostorem pro kabeláž (žárovky, vodopády apod). Dole už bohužel nic není, takže tudy mohou prolézt cvrčci a cvrkat, přičemž je velmi obtížné se k nim pak dostat. Vršek terárka tvoří kovová větrací mřížka, která udrží i větší květináč s žárovkou a zároveň umožňuje na mřížku zavěsit různé dekorace. Díky menším rozměrům může dojít k přehřátí zvířete, takže je dobré si ohlídat teplotu, která se pak dlouhodobě v teráriu drží. Terárium je vhodné pro úplné začátečníky a hodí se hlavně pro chov malých ještěrek. Pro Agamy a dospělé Chameleony je už moc malé. Vhodnější je koupit si terárium na terra výstavách, kde za stejnou cenu koupíte 2x větší terárko.
- Dodáno bez škrábanců, zabalené. Želvárko přesně jak popisují, s možností prostrčení kabelu od topítka či filtru aj. přímo ostrůvkem, projde krásně i koncovka kabelu.
- Nic.
Pro větší želvy ideální, neboť přístup na ostrůvek není úplně od dna.
- zpracovani
- doprava
- rozmery
- nekdy nedrzi plastove listy
- zadne vetsi minus jsem nenasel
Jasna paka , pokud shanite levne terari i ve vetsim mnozstvi nevahejte. vse dorazilo v poradku takze i preprava je bez problemu. osobne tam nakupuji jiz dlouho od terarek po ruzne dalsi drobnosti:)
Plastové terárium splnilo naše očekávání, potřebujeme ho pro želvičku, která s námi bude občas cestovat.
Hagen Exo Terra Glas se zadní stěnou 60 x 45 x 45 cm
Přidáno: 2. listopadu 2013
(naposledy upraveno 2. listopadu 2013)
Zakoupeno v PetDiscont.cz
- Výborný systém ventilace
- Nožičky
- Pozadí
- Zámek
- Design
- Zdířky v krytu, na příslušenství
- Otevírací dvířka
Tento produkt jsem si koupil jako domeček pro achatiny achatiny (oblovky velké).
- pozadí
super doporučuji
- pěkné,velké
doporučuji
- Kvalitní zpracování, je zde hezky vyřešeno zařízení pro ukotvení světel, pod dvířky není klasiký přepad a tak je plocha dna větší
- Delší dobu trvá než se odvětrá zápach z lepidla
Terárko, které za svou cenu nabízí snad maximum.
- Odolný materiál, dá se skladovat i na sobě
- Mohlo tam být ještě ucho
Chovám v tom různé živé krmivo (cvrčky, sarančata) a žádný problém jsem s tím zatím neměl.
- Vzhled.
- Cena 914,-
- Zámek
- Špatné řešení pozadí.
- Pro hada je pozadí klouzavé.
Za pozadí se mi po krátkém průzkumu dostal můj malý had.
Bylo třeba ucpat otvory pro daší elektro instalaci.
- pohledově pěkné
- Rozsah poškození dodaného zboží se objevil až po rozbalení terraria a pokusu o otevření a zavření dvířek – nedovírají dvířka.
- Po bližší prohlídce jsme zjistil následující:
- 1. Nedovírání dvířek
- 2. Vrchí kryt terária (plastová mřížka s síťkou je prohnutá)
- 3. Vrchní plastový rám nad dvířky je zkroucený což zapříčiňuje problém s dovíráním dvířek a prohnutí vrchního krytu terária.
- 4. silikon byl i mimo spáry na skle
- 5. sklo bylo na jednom místě škráblé - což by nevadilo kdyby nebyl problém s celkově křivou konstrukcí vrchní části
Zboží jsme vrátil kvůli dodané NEkvalitě.
- Kvalitní výrobek
Terárium je moc pěkné,doporučuji!
- Super
Ideální
zatím jsem ji nezkoušel, časem se pozná
- 100%
- Gekon
- Šest gekonů
Gek gek.
- rozměr x cena
- náchylnější na převoz vzhledem k balení
Poměr cena výkon je výborný
jsem max spokojena
- známá značka
- kvalita
Museli jsme vyměnit terárium pro agamu kočičínskou, původní z dřevotřísky v kombinaci se sklem sice zapadlo od obývákové stěny ale vlivem vlhkosti se rozkližovalo, toto terárium je to pravý, toto je už naše druhý terárko od exoterry.
- maj to vychitané
- ty cvčci kdyš je jich tam víc tak zemřou :(
je to špatný kdyš jejich tam víc
Zobrazuji 361 - 380 ze 431 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Další »